fbpx

Тагови

Таг: работна книшка

images prasaj Dali moze da se izvadi duplikat rabotna kniska i kade intro
Дали може да се извади дупликат работна книшка и каде?

Одговара Бојана Стевчевска од Агенцијата за вработување на Република Северна...