Тагови

Таг: работодавач

Дали има казни за работодавачите што нема да исплатат К-15?

 Одговара Весна Кочовска инспектор за труд...

Дали некои фирми имаат ослободување од плаќање К-15?

 Одговара Весна Кочовска инспектор за труд...

Каде да се обратам ако не ми исплатат К-15?

 Одговара Весна Кочовска инспектор за труд во...

До кога работодавците треба да исплатат К-15?

 Одговара Весна Кочовска инспектор за труд во...

Колку изнесува минималниот, а колку највисокиот К-15?

 Одговара Весна Кочовска инспектор за труд во...

Дали на вработените во државна администрација им следува К-15?

 Одговара Весна Кочовска инспектор за труд во...

Кој услов треба да го исполнува работникот за да му следува К-15?

 Одговара Весна Кочовска инспектор за труд во...

Кој ден се плаќа како празник ако работите во недела на 23 октомври или во понеделник на 24 октомври?

 Одговара Весна Кочовска од Државниот инспекторат за...

Дали постои начин работодавачите да го избегнат давањето отпремнина при одење во редовна пензија?

 Одговара Весна Кочовска од Државниот инспекторат за...