fbpx

Тагови

Таг: регистар на вистински сопственици

images prasaj Koj e krajniot rok za upis vo registarot na vistinski sopstvenici intro
Кој е крајниот рок за упис во регистарот на вистински сопственици?

Одговара Ирена Лазарова од Централниот регистар на Република Северна...