Тагови

Таг: реклама

Дали кладилниците смеат да постават светлечки реклами на зградите без дозвола од станарите?

Одговара Зоран Павловски од Регулаторната комисија за...

Дали сопствениците на деловните субјекти смеат да монтираат светлечки реклами на нашата тераса?

Живееме во зграда на прв кат, а под нас има деловни простории. Одговара Зоран Маџовски од...