Тагови

Таг: рок на исплата

Дали има казни за работодавачите што нема да исплатат К-15?

 Одговара Весна Кочовска инспектор за труд...

Дали некои фирми имаат ослободување од плаќање К-15?

 Одговара Весна Кочовска инспектор за труд...

Каде да се обратам ако не ми исплатат К-15?

 Одговара Весна Кочовска инспектор за труд во...

До кога работодавците треба да исплатат К-15?

 Одговара Весна Кочовска инспектор за труд во...

Дали има определен рок во кој треба да се исплати отпремнината за пензија?

Одговара Мирјанка Алексевска, Министерството за труд и социјална...