Тагови

Таг: сеча

Како се врши надзор кои дрвја се сечат за огрев?

Одговара Ејуп Јаја од Државниот инспекторат за шумарство и...

Како може шумската полиција да ги спречи дивите сечачи на дрвја?

Одговара Ејуп Јаја од Државниот инспекторат за шумарство и...

Каде може да се пријави доколку се забележи сеча на шуми?

Одговара Ејуп Јаја од Државниот инспекторат за шумарство и...