fbpx

Тагови

Таг: сметки за струја

evn featured
Освен во ЕВН каде на друго место може да поднесам претставка за превисока сметка?

Одговараат од Регулаторната комисија за...

kolku cesto treba ekipite na evn da gi otcituvaat broilata intro
Колку често треба екипите на ЕВН да ги отчитуваат броилата?

 Не ми го...

za kolku vreme treba evn da mi odgovori na zalbata za previsoka smetka intro
За колку време треба ЕВН да ми одговори на жалбата за превисока сметка?

 Одговара...

kade da se pozalam za previsoka smetka za struja intro
Каде да се пожалам за превисока сметка за струја?

 Одговара...