fbpx

Колку често треба екипите на ЕВН да ги отчитуваат броилата?

Не ми го читаат струјомерот редовно. Еден месец ми стигнува премала, следниот месец ми огромна сметка во која ми пресметале од претходниот месец. Дали поради поголемата сметка ќе влезам во столбот за повисока тарифа на струја?

Одговара Вјоса Селими од ЕВН.