Тагови

Таг: високи сметки

Колку често треба екипите на ЕВН да ги отчитуваат броилата?

 Не ми го...

За колку време треба ЕВН да ми одговори на жалбата за превисока сметка?

 Одговара...

Каде да се пожалам за превисока сметка за струја?

 Одговара...

Ми стигна сметка за вода од 5000 денари, а немам потрошено толку. Каде да реагирам?

 Одговара Зоран Недевски од ЈП „Водовод и...