fbpx

Тагови

Таг: струјомери

kolku cesto treba ekipite na evn da gi otcituvaat broilata intro
Колку често треба екипите на ЕВН да ги отчитуваат броилата?

 Не ми го...

images prasaj Kolku cini i kako se odviva celata procedura za promena na sopstvenost na strujomer
Која е постапката за воведување на броила (струјомери) во нов објект?

Одговара Атанас Ковачевски од ЕВН...