fbpx

Тагови

Таг: ЕВН

evn featured
Освен во ЕВН каде на друго место може да поднесам претставка за превисока сметка?

Одговараат од Регулаторната комисија за...

energetskata kriza izrodi mnogu eksperti za energija i klimatski promeni featured 1
Енергетската криза изроди многу „експерти“ за енергија и климатски промени 

Зимата помина, а неславно поминаа и сите апокалиптични сценарија кои се појавија како резултат на судирот во...

kolku cesto treba ekipite na evn da gi otcituvaat broilata intro
Колку често треба екипите на ЕВН да ги отчитуваат броилата?

 Не ми го...

za kolku vreme treba evn da mi odgovori na zalbata za previsoka smetka intro
За колку време треба ЕВН да ми одговори на жалбата за превисока сметка?

 Одговара...

kade da se pozalam za previsoka smetka za struja intro
Каде да се пожалам за превисока сметка за струја?

 Одговара...

fotovoltaici cekor napred tri nazad featured 1
Фотоволтаици – чекор напред, три назад

Од Владата уште кон крајот на август кажаа дека домаќинствата и помалите фирми ќе можат веднаш да...

Колку треба да изнесува долгот за ЕВН да ја исклучи струјата на корисниците?

Одговара Вјоса Селими од ЕВН...

Што може да се направи кога ЕВН сака да постави столб во приватен имот без согласност на сопственикот?

Што може да се направи кога ЕВН во имот во приватна сопственост сака да постави или има...