fbpx

Тагови

Таг: смрт

dali vo slucaj na smrt privatna firma isplaka dopolnitelna prihod intro
Дали во случај на смрт приватна фирма исплаќа дополнителна приход?

 Одговара Весна...

Дали на дете му следува дел од имотот на родителите после нивната смрт доколку имотот го препишат на сосема трето лице?

...