fbpx

Тагови

Таг: спортски ваучери

finansiskata policija istrazuva zloupotrebi na sportskite vauceri featured
Финансиската полиција истражува злоупотреби на спортските ваучери

Воведувањето ваучери за финасирање на спортот во земјава требаше да биде систем кој ќе ја заштити државата...