fbpx

Тагови

Таг: средни стручни училишта

vo srednite uchilishta nedostasuvaat 457 uchebnici featured
Во средните стручни училишта недостасуваат 457 учебници – лани не се пријавил ниту еден автор

Застарен и нефункционален Закон за учебници, неповолни авторски договори, куси рокови, заплеткани, гломазни...