fbpx

Тагови

Таг: стари лица

images prasaj Zosto Brza pomos ne doaga za lica nad 60 godini
Зошто Брза помош не доаѓа за лица над 60 години?

Одговара Милица Бубало од Брзата...

images prasaj Dali se donese zakonot so koj se predviduva socijalna penzija za stari lica
Дали се донесе законот со кој се предвидува социјална пензија за стари лица?

Одговара Мартин Сопронов од Институтот за човекови...