fbpx

Тагови

Таг: стари возила

images prasaj Dali postoi zakon so koj se regulira ostavanjeto na stari otpad vozila na parkinzi intro
Дали постои закон со кој се регулира оставањето на стари отпад возила на паркинзи?

Одговара Гоце Андреевски од Министерството за внатрешни...