Тагови

Таг: стипендии

Каде може да се обратам за стипендии за учество на талентирани деца на меѓународни натпревари?

Одговара Дарко Каевски, директор на Агенцијата за млади и...

За какви стипендии може да се конкурира во Агенцијата за млади и спорт?

Одговара Дарко Каевски, директор на Агенцијата за млади и...

Дали Агенцијата за млади и спорт доделува стипендии за лица со попреченост?

Одговара Дарко Каевски, директор на Агенцијата за млади и...

Каде може млад човек да се информира за можностите и поволностите што му ги нуди Агенцијата за млади и спорт?

Одговара Дарко Каевски, директор на Агенцијата за млади и...