fbpx

Тагови

Таг: странски производи

images prasaj Dali moze ist proizvod vo nekoi prodavnici da e zaveden kako domasen a vo drugi kako stranski intro
Дали може ист производ во некои продавници да е заведен како домашен, а во други како странски?

Одговара Михајло Михаилов од Управата за јавни...