fbpx

Тагови

Таг: трета смена

images intro Kade da se obratime za agencijata preku koja rabotime da ni isplati treta smena i praznici
Каде да се обратиме за агенцијата преку која работиме да ни исплати трета смена и празници?

Преку „Мотив плус агенција“ работиме 15 месеци.  Трета смена и празници не ни се плаќаат....