fbpx

Каде да се обратиме за агенцијата преку која работиме да ни исплати трета смена и празници?

Преку „Мотив плус агенција“ работиме 15 месеци.  Трета смена и празници не ни се плаќаат. Сега и К-15 не ни исплатија. Каде да се обратиме?

Одговара Златко Стојановски од Државниот инспекторат за труд