fbpx

Тагови

Таг: трговски дејности

images prasaj Kade moze da se prijavi lice koe na crno vrsi trgovska dejnost
Каде може да се пријави лице кое на црно врши трговска дејност?

Одговара Бранко Костовски од Организацијата на потрошувачите на...