fbpx

Тагови

Таг: трудничко боледување

images prasaj dali mozam da go tuzam rabotodavacot poradi nedodelen stepen na kariera
Дали имам законска основа да го тужам работодавачот затоа што не ми доделија степен на кариера поради трудничките боледувања?

Вработена сум во кривичниот суд ОСС1 и се работи за исплата на степен на кариера. А кој што...