fbpx

Тагови

Таг: УНИЦЕФ

nikoj ne se zali do instituciite iako treta godina po red nema ucebnici za site ucenici featured
Никој не се жали до институциите иако трета година по ред нема учебници за сите ученици

Оваа учебна година наставниците се оставени да се снаоѓаат кој како знае и умее, бидејќи дел од учебниците...

pandemijata donese anksioznost i depresivnost megju uchenicite
Пандемијата донесе депресија и анксиозност меѓу учениците

Зголемен број на деца со анксиозни состојби, панични напади и депресивни состојби, празнини во нивото на...