fbpx

Тагови

Таг: униформи

dali policiskiot sluzbenik ima pravo vo tekot na rabotnoto vreme da sedi vo kafe barovi vo uniforma intro
Дали полицискиот службеник има право во текот на работното време да седи во кафе барови во униформа?

Одговара Милан Петковски од Македонското здружение за заштита при работа....