fbpx

Тагови

Таг: уривање

images prasaj Dali za urivanje na star objekt e potrebna nekakva dozvola
Дали за уривање на стар објект е потребна некаква дозвола?

Одговара Наташа Петковска од Хелсиншкиот комитет за човекови...