fbpx

Тагови

Таг: услов за стаж

images prasaj Dali sleduva semejna penzija ako pocinatoto lice ne e vo penzija a go ispolnuva uslovot za staz intro
Дали следува семејна пензија ако починатото лице не е во пензија, а го исполнува условот за стаж?

Сопругот почина на 60 години и при пресметката на Фондот на пензиското и инвалидското осигурување заради...