fbpx

Тагови

Таг: условна казна

images prasaj Dali vraboten poradi uslovna kazna izrecena od sudska odluka so koja nema zabrana za vrsenje na dejnost moze da dobie otkaz
Дали вработен поради условна казна изречена од судска одлука со која нема забрана за вршење на дејност може да добие отказ?

Одговара Мирјанка Алексовска од Министерството за труд и социјална...