fbpx

Тагови

Таг: ветувања

vetuvanjeto za dobro javno zdravstvo ostana samo poglavje vo planot za zivot na vlasta featured
Ветувањето за добро јавно здравство остана само поглавје во „Планот за живот“

Изградба, реконструкции и опремување на општите и клиничките болници во...

Зошто пратениците не го исполнуваат своето ветување од кампањите?

...