Тагови

Таг: викенди

Дали лицата со намалена работна способност е дозволено да работат за викенди и празници?

Одговара Златко Стојановски од Државниот инспекторат за...

Кој одредува колку се плаќа работа на празник и работа за време на викенд?

Одговара Златко Стојановски од Државниот инспекторат за...

Дали во тринаесетта плата се пресметуваат часовите работени на викенди и празници?

Одговара Мирјанка Алексевска од Министерството за труд и социјална...