fbpx

Тагови

Таг: возачи

images prasaj Dali so vadenje na nova vozacka treba da se izvadi i nova vozacka kniska intro
Дали со вадење на нова возачка, треба да се извади и нова возачка книшка?

Одговара Гоце Андреевски од Министерството за внатрешни...