fbpx

Тагови

Таг: возраст

images prasaj Dali vo oglasite za rabota smee da se potencira pol i vozrast
Дали во огласите за работа смее да се потенцира пол и возраст?

Одговара Зоран Билбиловски, државен советник на Народниот...