fbpx

Тагови

Таг: Закон за градење

stavi fotovoltaik i legaliziraj ja divogradbata 1
Стави фотоволтаик и легализирај ја дивоградбата

Владата ги предложи, Собранието ги донесе по скратена постапка, а Претседателот го потпиша указот за...