Тагови

Таг: законска задршка

Која постапка да се поведе за извршител кој не ја почитува законската задршка за минимална плата?

Одговара Александар Видиновски од Министерството за...

Која постапка може да се поведе против извршител кој не ја почитува законската задршка на минимална плата или пензија?

Одговара Игор Стојчевски од Македонското здружение на млади правници...