fbpx

Тагови

Таг: закупнина

danok za nedviznini featured 1
Колку изнесува данокот ако физичко лице издава недвижен имот на друго физичко лице?

Одговараат од Управата за јавни приходи...

danok za izdavanje stan featured
Колку изнесува данокот за издавање стан?

Одговараат од Управата за јавни приходи...

images prasaj Vo koi slucai zakupecot e osloboden od plakanje zakupnina za socijalen stan
Во кои случаи закупецот е ослободен од плаќање закупнина за социјален стан?

Одговара Душан Томшиќ од Министерството за труд и социјална...