fbpx

Тагови

Таг: земјоделско земјиште

strateski investicii za strateska steta na makedonija featured
Стратешки инвестиции за стратешка штета на Македонија

Владата предводена од премиерот Димитар Ковачевски во последните триесетина дена пред да биде распуштена...

images prasaj Zosto obrabotlivo zemjodelsko zemjiste ne moze da se prenameni za gradenje intro
Зошто обработливо земјоделско земјиште не може да се пренамени за градење?

Одговара Зоран Шапуриќ од Државниот инспекторат за земјоделство...

images prasaj Kolku cesto se testira kvalitetot na pocvata za zemjodelska upotreba i koj go pravi testiranjeto intro
Колку често се тестира квалитетот на почвата за земјоделска употреба и кој го прави тестирањето?

Одговара Зоран Шапуриќ од Државниот инспекторат за земјоделство...

Дали шумската полиција има надлежност да казнува за исечени родни дрва во дворно и земјоделско земјиште односно на приватен посед?

Дали шумската полиција има надлежност да казнува за исечени родни дрва во дворно и...