fbpx

Тагови

Таг: жена

images prasaj Kako moze da se registrira zena zemjodelec vo Edinstveniot registar na zemjodelski stopanstva intro
Како може да се регистрира жена земјоделец во Единствениот регистар на земјоделски стопанства?

Одговара Трајан Димковски , заменик министер за земјоделство, шумарство и...

Зошто јас сум единствена жена на работа, имам колеги мажи и сите земаат поголема плата, а исто работиме?

Одговара Валентина Дисоска од Здружението на бизнис...