fbpx

Емисија 360 степени сезона 3 бр.43

Емисија 360 степени сезона 3 бр.43

Емисијата 360 степени е првично емитувана на  10 март 2017 година (петок) на телевизијата Алсат-М и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

 

Емисија 360 степени сезона 3 бр.43
Watch the video

Емисијата 360 степени е првично емитувана на  10 март 2017 година (петок) на телевизијата Алсат-М и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.