fbpx

Компјутерот на независното судство ги дели предметите за најпристрасните телевизии кај исти судијки

Компјутерот на независното судство ги дели предметите за најпристрасните телевизии кај исти судијки

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Компјутерот на независното судство ги дели предметите за најпристрасните телевизии кај исти судијки
Watch the video

Компјутерот на независното судство ги дели предметите за најпристрасните телевизии кај исти судијки

kopce1

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.