fbpx

360˚ Желката побрза од отворањето на граничните премини на северната граница кон Косово и кон Србија

360˚ Желката побрза од отворањето на граничните премини на северната граница кон Косово и кон Србија

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

360˚ Желката побрза од отворањето на граничните премини на северната граница кон Косово и кон Србија
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.