fbpx

Промени во ВМРО-ДПМНЕ за да не остане во изолација? И Груевски е „за“!

Промени во ВМРО-ДПМНЕ за да не остане во изолација? И Груевски е „за“!

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Промени во ВМРО-ДПМНЕ за да не остане во изолација? И Груевски е „за“!
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.