fbpx

„Непристојна“ Саботажа

„Непристојна“ Саботажа

„Непристојна“ Саботажа, е првично емитувана на 26 јуни 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

„Непристојна“ Саботажа
Watch the video

„Непристојна“ Саботажа, е првично емитувана на 26 јуни 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.