fbpx

Дали лобистот Валтер бил клучен за изборот на баџанакот на Мијалков за судија во Стразбур?

Дали лобистот Валтер бил клучен за изборот на баџанакот на Мијалков за судија во Стразбур?

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Дали лобистот Валтер бил клучен за изборот на баџанакот на Мијалков за судија во Стразбур?
Watch the video

Дали лобистот Валтер бил клучен за изборот на баџанакот на Мијалков за судија во Стразбур?

kopce1

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.