fbpx

Во пресрет на референдумите - која е вистината околу Стратегијата за мигранти и странци?

Во пресрет на референдумите - која е вистината околу Стратегијата за мигранти и странци?

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Во пресрет на референдумите - која е вистината околу Стратегијата за мигранти и странци?
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.