fbpx

Што мисли Брисел за нацрт-стратегијата за правосудни реформи? Се уште нема одговор за клучните точки

Што мисли Брисел за нацрт-стратегијата за правосудни реформи? Се уште нема одговор за клучните точки

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Што мисли Брисел за нацрт-стратегијата за правосудни реформи? Се уште нема одговор за клучните точки
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.