fbpx

Опремата од жолтите комбиња за кои зборуваше Груевски ја набавило МВР во 2012 од Британија

Опремата од жолтите комбиња за кои зборуваше Груевски ја набавило МВР во 2012 од Британија

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Опремата од жолтите комбиња за кои зборуваше Груевски ја набавило МВР во 2012 од Британија
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.