fbpx

Зошто Владата е пасивна по ветувањата за стопирање на изградбата на рудници на југоистокот?

Зошто Владата е пасивна по ветувањата за стопирање на изградбата на рудници на југоистокот?

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Зошто Владата е пасивна по ветувањата за стопирање на изградбата на рудници на југоистокот?
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.