fbpx

Дали приведувањето на пратениците беше законско?

Дали приведувањето на пратениците беше законско?

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Дали приведувањето на пратениците беше законско?
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.