fbpx

Нема лоши народи туку лоши политики - репортажа од Гевгелија каде секојдневно доаѓаат илјадници Грци

Нема лоши народи туку лоши политики - репортажа од Гевгелија каде секојдневно доаѓаат илјадници Грци

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Нема лоши народи туку лоши политики - репортажа од Гевгелија каде секојдневно доаѓаат илјадници Грци
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.