fbpx

Иницијатива - матичниот број да се смени со нов идентификациски број за граѓаните

Иницијатива - матичниот број да се смени со нов идентификациски број за граѓаните

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Иницијатива - матичниот број да се смени со нов идентификациски број за граѓаните
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.