Шест совети како да се заштитиме од манипулациите

Шест совети како да се заштитиме од манипулациите

Институтот за комуникациски студии ви ја претставува втората епизода со нашиот суперхерој Новко. Никој не сака да биде изманипулиран од медиумите, а Новко во оваа епизода ни нуди и шест совети како да се заштитиме од манипулациите.